Koen Vandendriessche

Koen Vandendriessche studeerde af in 1992 met grote onderscheiding en heeft zijn doctoraatsthesis gemaakt over luchtwegproblematiek bij grote huisdieren. Samen met Prof. JP. Remon (faculteit farmaceutische wetenschappen) en Prof P. Deprez (faculteit diergeneeskunde) ontwikkelde hij een verneveltoestel, nl de Nebul, om paarden mee te vernevelen.
 
Hij heeft zich verder bekwaamd in de ademhalingsproblematiek bij sportpaarden in Engeland (1992-1993) en is heden te dage een veel gevraagde dierenarts in het buitenland voor ademhalingsproblemen bij sportpaarden. Om deze reden verblijft Koen ook regelmatig gedurende verschillende dagen in het buitenland (Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Italiƫ, Dubai,.....)
 
Sinds een aantal jaar besefte Koen dat er nood was aan een diergeneeskundig begeleid revalidatie centrum waar paarden met orthopedische en/of respiratoire problemen terecht konden. Samen met Hans Christiaen vormt hij de tandem bij equipartners. Met Hans die alles weet over sportpaarden (verzorging, training, assisteren en vooral een goed oog voor mankers....) en Koen die het diergeneeskundige voor zich neemt vormen zij de ideale combinatie om een geslaagde behandeling voor Uw paard voor te stellen.
 
 

Contact

Equipartners
Mitswegestraat 138
B-8480 Eernegem

00-32-494-082716

Equipartners : kwaliteit in diergeneeskunde en revalidatie

Hydrotherapie